Investing24H

(2/3) Analyse av Norwegian Air Shuttle (NAS): Marginer og Resultater

Dette er ANDRE(2) analyse i en analyseserie med fokus på NAS. Serien består av tre analyser (linkes til når alle er publisert):

  1. Vekst (Gå til). Fokuserer på veksten som har vært, og den veksten som muligens kommer. Vi ser både på inntekts- og flåtevekst. Sentralt i analysen å identifisere og sannsynliggjøre mulige vekstmuligheter. (Fredag 19.okt)
  1. Marginer og resultater . En av utfordringene til NAS de siste årene har vært fall i lønnsomheten. Lønnsomhetsfallet har i stor grad vært forårsaket av den kraftige veksten, men er det nå sannsynlig at fremover vil se bedringer i lønnsomheten? Vi ser på ting som kan påvirke lønnsomheten fremover. (Publiseres Lørdag 20.okt?)
  1. Kapitalstruktur og likviditet (Gå til). Fokuset i denne analysen er på det fremtidige kapitalbehovet. Det sentrale i selskapets sin nåværende situasjon er om de vil ha tilstrekkelig med likvider og egenkapital frem til og med neste sommer. Etter sommeren 2019 bør man forvente at selskapet vil være i en langt bedre situasjon (om de kommer så langt). I denne delen ser vi på ulike alternativer for å bedre likviditeten eller/og øke EK (oppkjøp, salg eiendeler …). (Publiseres før Q3-resultat)

Det bør være åpenbart at alle de tre «episodene» av serien henger sammen.

***

Følg Investing24H

/* ]]> */